Ons team

Ingrid HofsteedeIngrid Hofsteede
BIG-registratie: 19033895504

In 1985 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben ben ik bij Groepspraktijk Minerva gaan werken. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van bekken(bodem)gerelateerde klachten en heb ik mijn registratie bekkenfysiotherapeut behaald. Voor een succesvol resultaat van de behandeling van patiënten heb ik regelmatig overleg met de verwijzers.
Tevens volg ik met regelmaat nascholingscursussen om me te bekwamen in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Verder heb ik de opleiding haptonomie gevolgd en geef ik preventieve oefentherapie aan groepen binnen onze praktijk. Daarnaast ben ik lid van de Amsterdamse werkgroep van bekkenfysiotherapeuten.

Linske VreugdenhilLinske Vreugdenhil
BIG-registratie: 19057409604

Sinds 2002 ben ik als algemeen fysiotherapeute werkzaam bij Groepspraktijk Minerva. De opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, waarbij ik tijdens de stages kennis en ervaring opgedaan heb in o.a. een ziekenhuis en een verzorgingshuis. D.m.v. een aantal cursussen heb ik verdere verdieping van het vak bereikt: o.a. medical taping, Motivational Interviewing. valpreventie training (valanalyse, Otagotraining), Perfect Pilates (core stabilitytraining). In 2013 heb ik de 1-jarige opleiding tot thuiszorgfysiotherapeut afgerond. Naast behandeling van klachten van het bewegingsapparaat, doe ik een groot deel van de aan-huis-behandelingen. Hierbij is het laagdrempelige contact met o.a. wijkverpleegkundigen, thuiszorg, POH-ouderen van de huisartsenpraktijken, ergotherapeuten en andere disciplines binnen de wijkzorg erg nuttig en waardevol. Ik vind het heel mooi om mensen letterlijk en figuurlijk weer op de been te helpen en hen in dit proces te kunnen begeleiden.

Loes DehneLoes Dehne
BIG-registratie: 79033412004

In 1979 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond, waarna ik een tijd werkzaam ben geweest als algemeen fysiotherapeut.

Ik heb mij een aantal jaren later gespecialiseerd in de behandeling van psychosomatische aandoeningen, bekkenbodemklachten en klachten van de bekkengordel en het stuitje, al dan niet gerelateerd aan zwangerschap. Ook heb ik de opleiding dry needling in het bekken- en buikgebied gevolgd.

Voor de succesvolle behandeling van patiënten overleg ik regelmatig met huisartsen en specialisten (gynaecologen, seksuologen, MDL-artsen en urologen).

Tessa LuijckxTessa Luijckx
Big-registratie 09913019604

In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool Arnhem en Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende afdelingen van het ziekenhuis en bij zorggroep Maas en Waal. Je bent echter nooit uitgeleerd. Daarom ben ik de master bekkenfysiotherapie gaan volgen aan de SOMT te Amersfoort. Hier ben ik in juni 2017 afgestudeerd. Sinds november 2017 werk ik bij Groepspraktijk Minerva en ondersteun ik dit team met mijn specialisme. Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Ik vind het belangrijk om samen met mijn patiënten tot een oplossing voor het probleem te komen, waarbij ik goed kijk naar de persoon die mijn behandelkamer binnen loopt en in contact blijf met eventuele verwijzers en specialisten.

Els MignonEls Mignon verzorgt onze administratie en is aanwezig op dinsdag en vrijdag van 9-13 uur.

Regelmatig is Kamla Kohli, arts-acupuncturist in de praktijk werkzaam.

Fotografie: http://www.wendyvanbree-fotografie.nl/