Ons team

Ingrid HofsteedeIngrid Hofsteede
BIG-registratie: 19033895504

In 1985 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben ben ik bij Groepspraktijk Minerva gaan werken. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van bekken(bodem)gerelateerde klachten en heb ik mijn registratie bekkenfysiotherapeut behaald. Voor een succesvol resultaat van de behandeling van patiënten heb ik regelmatig overleg met de verwijzers.
Als bekkenfysiotherapeut geef ik nascholing aan artsen, psychologen en overige hulpverleners in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik lid van de Amsterdamse werkgroep van bekkenfysiotherapeuten.
Verder heb ik de opleiding haptonomie gevolgd en geef ik preventieve oefentherapie aan groepen binnen onze praktijk.

Renée VeltmanRenée Veltman
BIG-registratie: 29035273404

Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb me later aan het SOMT gespecialiseerd in de manuele therapie. Daarnaast heb ik de opleiding tot McKenzietherapeut en de cursus ‘ het Mulliganconcept’ afgerond. Ik behandel vooral patiënten die klachten vertonen in de wervelkolom, met of zonder uitstralende pijn naar armen of benen en daarnaast ook patiënten met hoofdpijnklachten. Ik maak tijdens mijn behandeling vaak gebruik van het Mulligan Concept, omdat het een milde, pijnvrije en effectieve manier blijkt te zijn om gewrichten beweeglijker te maken (ook bij patienten boven de 65 jaar).

Linske VreugdenhilLinske Vreugdenhil
BIG-registratie: 19057409604

In 2002 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeute in deze praktijk, nadat ik ook kennis heb opgedaan in een ziekenhuis en verzorgingshuis. Verdere verdieping van het vak heb ik bereikt door cursussen: o.a. valpreventie training (valanalyse, Otago training), Perfect Pilates (core stability training), Motivational Interviewing en medical taping. Daarnaast heb ik in 2013 de 1-jarige opleiding tot thuiszorgfysiotherapeut afgerond. Ik doe een groot deel van de aan-huis behandelingen en werk daarbij veel samen met o.a. wijkverpleegkundigen, thuiszorg, ergotherapeuten en andere disciplines binnen de wijkzorg.

Loes DehneLoes Dehne
BIG-registratie: 79033412004

In 1979 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond. Sinds die tijd ben ik werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut.

Ik heb mij later gespecialiseerd in de behandeling van psychosomatische aandoeningen en in de behandeling van bekkenbodemklachten en klachten van de bekkengordel rondom de zwangerschap. Voor beide specialisaties heb ik mijn registratie behaald. Voor de succesvolle behandeling van patiënten voer ik ook regelmatig overleg met diverse verwijzers. Daarnaast ben ik lid van de Amsterdamse werkgroep van bekkenfysiotherapeuten.

Daan SolleveldDaan Solleveld
Big-registratie 59919387304

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in zowel particuliere praktijken als revalidatiecentra en werkte ik als aqua-trainer binnen de hartrevalidatie en als fysiotherapeut/sportverzorger bij de Ajax camps&clinics.
Na mijn opleiding ben ik als mij als fysiotherapeut veel gaan bezighouden met sport-gerelateerde klachten, met name bij crossfit en gewichtheffen. Vanaf 2016 ben ik werkzaam bij Groepspraktijk Minerva. Momenteel ben ik bezig met het specialisatietraject voor claudicatiotherapie. Ik ben aangesloten bij ClaudicatioNet.

Tessa LuijckxTessa Luijckx
Big-registratie 09913019604

In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool Arnhem en Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende afdelingen van het ziekenhuis en bij zorggroep Maas en Waal. Je bent echter nooit uitgeleerd. Daarom ben ik de master bekkenfysiotherapie gaan volgen aan de SOMT te Amersfoort. Hier ben ik in juni 2017 afgestudeerd. Sinds november 2017 werk ik bij Groepspraktijk Minerva en ondersteun ik dit team met mijn specialisme. Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Ik vind het belangrijk om samen met mijn patiënten tot een oplossing voor het probleem te komen, waarbij ik goed kijk naar de persoon die mijn behandelkamer binnen loopt en in contact blijf met eventuele verwijzers en specialisten.

Els MignonEls Mignon verzorgt onze administratie en is aanwezig op dinsdag en vrijdag van 9-13 uur.

Regelmatig is Kamla Kohli, arts-acupuncturist in de praktijk werkzaam.

Team Minerva

Fotografie: http://www.wendyvanbree-fotografie.nl/